top of page
Teen Talent Logo.png

Què proposem?

CAMPUS D'ESTIU

Campus d'estiu amb activitat diaria de 4 hores durant 15 dies, per treballar una o varies competències amb un format disruptiu i innovador. 

TALLERS ONLINE

Formació d’un aspecte concret del taller per grups de fins 15 assistents on es premia la participació i involucració dels participants.

 

CAMPUS 5 DIES

Dissenyat per fer un treball complert amb format totalment lúdic amb un grup reduït en una casa rural. Apliquem la gamificació durant l’aprenentatge del campus i combinem la part social amb l'aprenentatge.

CRÈDITS DE SÍNTESI

Programa de 30 hores on treballem i desenvolupem les competències transversals per alumnes de 3r i 4rt d’ESO. El crèdit de síntesi el poden realitzar tan a l’escola com en un entorn rural durant la setmana.

CAMPUS CAP DE SETMANA

Treballem els conceptes clau d’un taller per poder oferir als adolescents eines que els serveixin i els acompanyin durant el seu creixement personal.

FORMACIÓ PER A DOCENTS

Cursos d'entre 15h i 45h on una part és presencial i l'altra telemàtica. Plantejats de manera pràctica amb un assessorament continu. Possibilitat de realitzar-se en el propi centre quan el grup sigui mínim de 15 persones. 

T'oferim apropar-te a metodologies i eines d'innovació per reinventar les teves classes.

> Aprenentatge cooperatiu

> Treball per projectes

> Cultura de pensament

> Intel.ligències múltiples

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
bottom of page